Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Blog slika 3

Zakaj oddati povpraševanje na portal Mojagradnja.si?

Kot podjetja, izvajalci določenih projektov, se morate ves čas aktivno boriti za pridobivanje novih naročil. Zagotovo je bistvo večji problem, v kolikor vas množica posameznikov še ne pozna. Pridobivanje naročil postane toliko bolj mučen in dolgotrajen proces. Na portalu Mojagradnja.si lahko bistveno povečate priložnosti, da vas ljudje opazijo in še pomembneje – da vam neposredno oddajo tudi povpraševanja. Mojagradnja.si pa vam lahko še dodatno pomaga:

  • da boste pridobili čim več novih naročil in
  • da boste preko portala hitro prišli v stik tudi z drugimi podizvajalci, ki so potrebni, da določeno naročilo izpeljete v celoti.

 

Vas zanima kako?

Ste se kdaj znašli v situaciji, ko je naročnik poleg vaše storitve sočasno potreboval še nekaj drugih komplementarnih storitev, za katere pa sami niste specializirani? Na primer: na vas, kot strokovnjaka za izdelavo fasade, se obrne naročnik, s povpraševanjem po obnovi celotnega stanovanjskega bloka. Izrecna želja naročnika pa je, da za cel blok pridobi le enega glavnega izvajalca. Stanovalci potrebujejo poleg vaše storitve tudi: zamenjavo oken in vrat, nekoga za menjavo ploščic, elektro-vzdrževalca, … V projekt »obnove bloka« bi morali tako vi kot glavni izvajalec vključiti in poiskati tudi nove (pod)izvajalce. Mojagradnja.si vam vse to omogoča in ponuja. V najkrajšem možnem času lahko pridete preko portala v stik tako s številnimi potencialnimi naročniki kakor tudi mnogimi podizvajalci. Ne odlašajte, pridružite se nam, poskusite in videli boste, da so rezultati vidni že takoj.

Vaš spletni portal Mojagradnja.si