Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Brezplačna registracija

Mojagradnja.si odpira poti do vaše ključne ciljne skupine – širšega kroga uporabnikov gradbenih storitev

Mojagradnja.si deluje kot osrednji spletni vodič gradbenih storitev in povezovalec med gradbenimi izvajalci ter uporabniki gradbenih izvajalcev v Sloveniji. Največja novost, ki jo portal ponuja so poosebljene izkušnje iz prve roke. Mojagradnja.si je namreč prvi interaktivni gradbeni portal, ki vsem uporabnikom portala omogoča, da neposredno izražajo svoja mnenja, podajajo ocene in priporočila, vezana na uspešnost in kakovost posameznih gradbenih izvajalcev kakor tudi gradbenih projektov, ki so jih preizkusili. Portal vam ponuja edinstveno priložnost, da na samem portalu vsak dan spremljate odzive, mnenja, komentarje in pripombe vseh uporabnikov vaših storitev. Na ta način lahko takoj, brezplačno in iz prve roke preverite zadovoljstvo vseh odjemalcev vaših storitev.

Kot gradbeni izvajalci se zagotovo nenehno srečujete z osrednjim izzivom - kje in kako bi lahko najhitreje prišli do vaše ključne ciljne skupine -  uporabnikov gradbenih storitev? Odgovor je v portalu Mojagradnja.si. Dejstva potrjujejo, da je vsaka najboljša reklama priporočilo. In posledično je vsaka zadovoljna stranka najboljša in najcenejša reklama za vnaprej, saj njeno priporočilo privabi številne nove odjemalce vaših storitev. Mojagradnja.si je nastala prav kot odgovor na nove izzive na trgu gradbene dejavnosti. Trg gradbeništva je v zadnjih letih doživel številne spremembe. Konkurenca na trgu je velika, ponudnikov ogromno, kvaliteta razno raznih storitev pa je v očeh mnogih uporabnikov gradbenih storitev vselej pod vprašajem.