Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov >>

Predstavitev portala

Portal Mojagradnja.si je kot odgovor na nove izzive na trgu gradbene dejavnosti postal osrednji spletni vodič gradbenih storitev in povezovalec med gradbenimi izvajalci ter iskalci gradbenih izvajalcev oz. uporabnikov v Sloveniji. Naš cilj je zadovoljiti pričakovanja in potrebe vseh uporabnikov portala. V ta namen jim na enem mestu ponujamo vselej obsežne, najnovejše in koristne informacije kakor tudi personalizirane izkušnje iz prve roke.

Mojagradnja.si ponuja številne prednosti in ugodnosti, tako za gradbene izvajalce kakor tudi za uporabnike oz iskalce gradbenih storitev.

Ključne prednosti in koristi za gradbene izvajalce

  • Številne priložnosti za bistveno povečanje obsega vašega dela in pridobivanje novih strank;
  • možnost predstavitve vašega podjetja, proizvodov ali storitev širšemu krogu fizičnih uporabnikov portala;
  • stroškovno učinkovito, ciljano in merljivo oglaševanje vaših produktov ali storitev na samem Portalu;
  • portal vam ponuja možnost interaktivne dvosmerne komunikacije z vašimi obstoječimi ali potencialnimi strankami;
  • večja obiskanost vašega lastnega spletnega portala ter priložnost za večjo prepoznavnost in boljši ugled vašega podjetja.

In nenazadnje, Mojagradnja.si pa vam ponuja edinstveno priložnost, da na samem portalu vsak dan spremljate odzive, mnenja, komentarje in pripombe vseh uporabnikov vaših storitev ter posledično tudi merite njihovo zadovoljstvo.

Ključne prednosti in koristi za uporabnike oz iskalce gradbenih storitev

  • Le z nekaj kliki do široke palete ponudnikov vseh gradbenih izvajalcev na enem mestu;
  • enostavno in hitro iskanje med vsemi ponudniki gradbenih storitev (register podjetij od A do Ž);
  • možnost preverjanja in primerjanja cen vseh gradbenih izvajalcev;
  • možnost oddaje vašega osebnega komentarja, mnenja in priporočila za vsakega osebno preizkušenega  izvajalca ;
  • možnost preverjanja oddanih povratnih informacij s strani ostalih uporabnikov portala;

In nenazadnje Mojagradnja.si ni samo vaš osrednji spletni vodič gradbenh storitev temveč tudi prostor , kjer lahko ves čas aktivno sodelujete in sooblikujete posamezne rubrike in podrubrike. Posledično tudi vaš lastni ustvarjeni profil “živi” ter predstavlja pomemben gradbeni člen portala Mojagradnje.si.

Uporabniki nam zaupajo, zaradi edinstvenosti, ki smo jo v podjetju razvili in prijemov, ki se prilagajajo individualnim potrebam in željam vsakega posameznika. Naša ključna prednost je v usmerjenosti v zadovoljstvo slehernega uporabnika portala, kar potrjujeta sama filozofija ter tudi arhitekturna zasnova portala. Mojagradnja.si je prvi interaktivni gradbeni portal, ki vam omogoča, da neposredno izražate svoja mnenja, podajte ocene in priporočila, vezana na uspešnost in kakovost posameznih gradbenih izvajalcev kakor tudi gradbenih projektov, ki ste jih preizkusili.

V vsakem poslu je ključno zaupanje in slednje se gradi na podlagi strokovnega in dobro opravljenega dela, dobrih odnosov ter pozitivnih izkušenj. Vsaka vaša beseda, vaše mnenje, vaša izkušnja in vaše priporočilo šteje.

"Dober glas seže v deveto vas" in samo zadovoljne stranke prinašajo nove stranke. Ostanite korak pred konkurenco in postanite del osrednjega gradbenega portala Mojagradnja.si!